Cum se completeaza formularul 150 ANAF !!

Vrei sa castigi  cu 20% mai multi bani pentru firma ta?

Stii ca poti face singur un lucru care te poate ajuta la dezvoltarea afacerii tale si anume –  iti poti recupera TVA-ul extern foarte simplu.

Cum?

euro

Primul lucru este sa ai ce recupera, sa ai facturi eligibile pentru recuperarea TVA-ului  extern (despre facturi eligibile AICI).

Punctul doi tine de optiunile tale daca alegi o societate de  recuperare TVA sau doresti sa faci singur acest lucru.

Indiferent de decizia luata ai nevoie de un certificat digital ( eliberat de o companie specializata – vezi www.certsign.ro sau www.digisign.ro ) si  formularul 150 ANAF care  trebuie completat si apoi depus la sediul ANAF de care apartineti.

Mai intai il trebuie sa obtineti formularul 150 , il obtineti electronic.

Sa fiti pregatiti cu datele sociestii dvs precum si documentul de confirmare al certificatului digital emis de o societate specializata. Completati cererea si veti primi online formularul 150.

 Intrati pe acest link pentru a completa online cererea

 Formularul 150 arata ASA

 Dupa ce detineti acest formular 150 puteti incepe completrea lui cu datele dvs ( daca dvs recuperati TVA-ul) sau cu datele societatii de recuperare TVA ( Nume, CUI,e-mail, nr .certificat digital si autoritatea care l-a eliberat)

Odata operatiunea de completare finalizata nu va ramane decat sa listati formularul 150,  il semnati si il stampilati.

Urmatorul drum pe care il veti face va fi la sediul ANAF pentru depunerea acestui formular in vederea primirii accesului in baza certificatului digital la completarea D (declaratiei) 318 – declaratia de baza pentru recuperarea TVA.

Un raspuns de accept de la ANAF il veti primi in cateva zile- nu dureaza mult-

IMPORTANT

Acest formular 150 trebuie insotit de o imputernicire legalizata cum ca dvs imputerniciti o persoana sau o societate de recuperare TVA, dupa caz, sa va semneze declaratia D 318 si nimic altceva.

Aceste fiind indeplinite se poate incepe completarea de catre perosoana sau societatea imputernicita a D 318 in functie de DIRECTIVA 2008/9/CE a consiliului din data de 12.02.2008 .

Termenul de verificare al cererii de rambursare tva este de maxim 4 luni , insa banii va pot intra in cont si mai repede.

 Va doresc success la completarea documentelor si spor la bani.

Comentarii

comentarii

Permanent link to this article: http://recuperaretvaextern.com/2015/07/cum-se-completeaza-formularul-150-anaf.html

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.