Alege un lucru inteligent pe care sa il faci pentru tine, AZI

drops

O regula nescrisa in lume , dar vizibila cu ochiul liber spune ca cei care fac lumea sa se miste sunt cei care se ridica de pe scaunul lor si  si ACTIONEAZA .

Ce vrea sa insemne asta ?

Poate ai auzit de multe ori cand cineva iti spune ACTIONEAZA ! dar tu zici ca actionezi , numai ca nu se intampla ceea ce vrei, ceea ce astepti tu de la viata.  Si iti dau dreptate, numai ca ACTIUNEA este necesar sa se faca in sensul evolutiei tale sau a afacerii tale.

Suntem maestrii la Procrestinare (amanare), nu este nevoie de nici un curs sau de nici un sfat care sa ne invete cum sa amanam negativ implinirea viselor noastre.

A actiona tine de disciplina si de dragostea pe care ti-le porti. Fa tot ceea ce faci pentru tine si nu pentru ca asa vor ceilalti.

Incepe oricum

Daca astepti momentul sa fii pregatiti, nu va veni. Vei ramane in statia de tren si trenul nu mai vine. Indiferent de planul tau, ca este legat de  afaceri sau indeplinirea unui vis incepe sa il pui in practica. Doar facand pasi in ceea ce iti propui prinzi experienta, si numai experienta iti da incredere in actiunile tale. Sfatul meu este sa nu gandesti prea mult innainte de a face actiunea pentru ca uneori gandurile negative sunt cei mai mari dusmani si factori de a te infrana.

PAS cu PAS

 

boy-759836_1280

 

Odata ce incepi, pastreaza-ti calmul. Nu poti rezolva si planifica totul dintr-o data. E necesar sa faci totul PAS cu PAS. Un proverb spune ca ” o calatorie de o mie de mile incepe cu primul pas.”

 Documenteaza-te despre ceea ce vrei sa faci, pregateste-ti deciziile si actiioneaza. Vei face greseli. Invata si mai mult, nu da innapoi. Multi spun ca esecurile te doboara si daca mintea ta asa e programata, atunci asa se va intampla. Conteaza insa modul in care ti-ai educat  gandirea.. Accepta sa gresesti pentru ca numai cand esti jos poti incepi sa urci, asadar tranforma esecul in victorie.

Urmareste viata in echilibru

Traieste in echilibru. Nimic nu poti duce la bun sfarsit cu fericire si bogatie in viata ta, daca traiesti dezechilibrat.

Poti castiga multi bani daca esti bun in ceea ce faci si te daruiesti scopului tau insa daca sanatatea ta sufera vei suferi in scurt timp si financiar. Tu ca persoana esti un tot, un trup, minte si suflet. Toate acestea au nevoie sa fie cat mai aproipiate ca valoarea maxima a ta.

Fii  varianta ta cea mai buna.

 

Nu stiu ce ai de gand sa faci, dar orice alegi sa faci, fa bine. Se POATE ! SUCCES !!

Cu drag, Petre BUNGET

D

Comentarii

comentarii

Permanent link to this article: http://recuperaretvaextern.com/2016/05/cel-mai-intelligent-lucru-pe-care-sa-il-faci-pentru-tine-azi.html

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.