Termen limita Recuperare TVA extern 2015

mercedes-benz-1470151_1920

ATENTIONARE !!!!!

Termenul limita de depunere a declaratiei D318 ANAF, declaratia de recuperare TVA extern pentru anul 2015, este de 30 SEPTEMBRIE 2016.

Asadar pentru societatile care inca nu au depus acest formular pentru recuperarea banilor cheltuiti pe TVA comunitar mai au la dispozitie inca doua luni si jumatate pentru a face acest lucru.

Cu cat se depune mai repede D318 cu atat mai repede se analizeaza cererea, iar daca apar modificari sau nereguli se poate face rectificare nedepasind data de 30 SEPTEMBRIE 2016.

Pe acest site gasiti pas cu pas , tot ceea ce este necesar in depunerea acestei declaratii:

formularul 150, Directiva 9/ 2008 a CE, lista cu tarile care ramburseaza TVA precum si oferta de colaborare cu noi in vederea rambursarii de TVA.

Pe facebook-ul paginii noastre  aflati ultimile modificari de TVA precum si stiri din aceasta zona, alaturi de noutati in dezvolatrea afacerii dumneavoastra.

In speranta ca ati utilizat timpul in favoarea dumneavoastra si ca banii din TVA vi s-au intors in conturi, va multumim ca ne cititi si va rugam sa distribuiti acest articol si catre cei pe care ii stiti in cautare de modalitati pentru rambursarea de TVA.

Cu stima,

echipa Recuperare TVA Extern

Comentarii

comentarii

Permanent link to this article: https://recuperaretvaextern.com/2016/07/termen-limita-recuperare-tva-extern-2015.html

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.