Afla cateva secrete prin care sa aduci plusvaloare in jurul tau !

photo-1419312520378-cbd583837112

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta. – Woody Allen

Există cateva secrete pentru a adăuga valoare în lumea din jurul tău. Le poti aplica cu mari rezultate fie la locul de munca fie ca antreprenor. Oricare dintre aceste idei sau concepte pot fi suficiente pentru tine si pot deveni de succes financiar. Când începi să combini aceste idei , ve începe să te miști mai rapid în viața ta financiară decât înainte

 

Prin aplicarea acestor strategii valoarea adusa ca rezultat va avea un impact benefic asupra tutturor celor implicati in planul de dezvoltare.
  1. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

 

Asta se traduce prin a creste viteza cu care serviciile tale sau produsele tale sunt cumparate de catre alte persoane. Traim intr-o perioada in care , sigur ai observat si tu, toata lumea se grabeste: fie sa ajunga intr-un loc , fie sa fie printre primii care detin un anumit preodus sau serviciu, poate chiar cel pe care tu il oferi.
Foarta multa lume doreste ca in momentul in care a plasat o comanda sa poata beneficia cat mai repede de acel ceva pentru care a platit. Asadar  viteza si valoare.

 

  1. Ofera o mai buna calitate.
O alta cheie pentru a crea valoare este de a oferi o calitate mai bună decât concurenții tai, [important] la același preț.
De unde stii ca oferi calitate? Calitatea este ceea ce clientul spune că este. Afla ceea ce vrea clientul si conform punctului 1 incearca sa ii oferi produsul/serviciul mai repede decat competitorii.
Calitate nu înseamnă doar o durabilitate mai mare sau excelență în design. Calitate se referă, în primul rând, la utilizarea produsului/serviciului la nevoia clientului.
  1. Adauga valoare
Adăuga valoare la tot ceea ce faci.
Dacă doresti ca serviciul/produsiul sau chiar tu ca persoana să iesi în evidență, trebuie să oferi un „plus” la tot ceea ce faci, astfel încât clientul tau, tu si oferta ta sa fie perceputa ca fiind superioară celei a concurenților.
O ideea ar fi să adăugi valoare unui produs sau serviciu, prin îmbunătățirea ambalajului sau a design-ului Poti oferi ceva gratis langa produsul/serviciul tau .Simplitatea a devenit o sursă enormă de valoare adăugată . Cel mai bun exemplu in acest fel este APPLE care prin simplitate castiga cat mai multa piata.

photo-1421986872218-300a0fea5895

 

  1. Sporeste confortul
Iata si al 4-lea mod de a creste bunastarea prin a crește comoditatea de cumpărare și utilizarea produsului sau a serviciului.
Mii de magazine fast-food sunt un simplu exemplu de cât de mulți oameni sunt dispuși să plătească pentru comoditate decât sunt în cazul în care trebuie să conducă prin oraș la un centru comercial important sau un magazin alimentar major pentru asi pregati apoi mancarea.
5.  Îmbunătățirea relatiei cu clientul
O a cincea modalitate de a crea valoare și creștere este prin îmbunătățirea serviciilor pentru clienți. Oamenii sunt predominant emoționali. De foarte multe ori oamenii fac achizitii purtati de valul sentimental: fie ca din furie, bucurie, stima de sine, fie de a fi primul, etc

Citeste si despre 10 Reguli pentru success de la Brian Tracy

  1.  Modul de viață în schimbare
Un lucru e sigur. Daca vrei sa creezi valoare, avere, bogăție se schimbă stilul de viață. Atat al tau prin ceea ce oferi cat si a celor care beneficiaza de pe urma ta .
Nu cred in conflictul intre generatii, doar ca din generatie in generatie GUSTURILE se schimba..
Acum, mai multe persoane doresc să călătorească și să plece ia vacante, creând astfel un boom în călătorie, timp liber, stațiune și o dezvoltare in turism.
Schimbarea stilului de viață poate crea oportunități care iti permite să le acoperi oferind un produs sau serviciu într-o piață în mod clar identificabila care te poate face bogat într-o perioadă scurtă de timp
  1. Oferta de Reduceri planificate
Toata lumea alearga dupa reduceri. Acest lucru implică găsirea unor modalități de a vinde volume mai mari și mai mari de produse și servicii pentru mai multe persoane, la prețuri mai mici și mai mici.
Cum de ai putea oferi un produs sau un serviciu de valoare buna la un preț chiar mai mic? Cum ai putea stoarce costurile de a obține acel produs sau serviciu către client și sa faci si economii pe el sau ea?
Atunci când te gandesti sa incepi totul cu a crește viteza la care vei livra produsul sau serviciul, îmbunătățirea calității, sa adaugi valoare în fiecare etapă de producție, crescând confortul pentru clienții tai., oferind servicii mai bune clienților, vei lua parte la schimbarea stilului de viață și a tendințelor și găsirea unor modalități pentru a reduce costul real, vei fi uimit de numărul incredibil de idei și posibilități care există în jurul tău.

Citeste aici cum Rambursarea de TVA extern iti poate aduce bani buni tie si afacerii tale.

Gandeste-te la o idee pentru a beneficia de ea clienții tai într-un mod pe care nimeni nu oferă în prezent si asta poate fi rampa de lansare care te va duce intr-o viață de succes financiar și de realizare.

Rezumat:

1. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

2. Ofera o mai buna calitate.

3. Adauga valoare

4. Sporeste confortul

5. Imbunatatirea relatiei cu clientul

6. Modul de viata, in schimbare

7. Oferta de Reduceri Planificate

 

Articol inspirat din articolul scris prin colaborarea lui Brian Tracy cu revista entrepreneur.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Permanent link to this article: https://recuperaretvaextern.com/2016/10/579.html

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.