Despre mine

Bine ai venit pe aceasta pagina

 

Am deschis acest blog dupa o perioada in care pur si simplu nu reusam sa gasesc o metoda de a recupera tva-ul extern pentru societatea la care lucrez, societate de transport Marfa in trafic international.

Singura metoda gasita era apelarea la o societate de recuperea TVA, insa nu era vorba de un comision mare, pentru ca alta alternativa nu era, ci era vorba ca afacerea fiind la inceput sumele erau mici si nu eram acceptati imediat in cublul celor ce aveau sume de rambursat mari.

Astfel ca dupa zeci de articole citite si legi europene sau de la noi am reusit sa recuperam singuri (ca si societate) TVA-ul extern precum si acciza combustibil, acolo unde aceasta se poate recupera.

Metoda de recuperare v-am explicat-o aici, dar cum legislatia la noi nu este stabila, apar mereu modificari.

Cu siguranta ca modificarile de legislatie va vor fi oferite pe www.recuperaretvaextern.com

Ma numesc Petre Bunget si sper ca prin aceste informatii macar o companie sa isi poata recupera TVA-ul extern sau acciza la combustibil pana va avea o afacere mare ca sa poata apela la terti pentru acest serviciu.

Noi prin recuperarea TVA-ului am crescut bugetul firmei cu peste 20%, bani pe care ii folosim pentru dezvolatarea societatii.

De exemplu, banii veniti din recuperarea TVA extern ( daca pana acum nu v-ati recuperat niciodata banii acestia) ii puteti strange intr-un cont de investiii si la sfarsitul anului sa faceti un avans pentru un camion cu care sa va dezvoltati afacerea.

Va doresc sa ajungeti la afaceri cat mai profitabile si nu uitati un lucru foarte important.

Investeste intai in tine si apoi in afacerea ta, pentru ca daca tu nu cresti ( in idei si solutii) nici afacerea ta nu poate creste.

Petre Bunget

 

 

 

Permanent link to this article: http://recuperaretvaextern.com/deaspe-mine

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.